Rabo ClubSupport

logo help een handje

 

 

 

 

 

 

RABO ClubSupport

Stichting Help een Handje in Obdam doet ook dit jaar weer mee aan de prachtige sponsoractie van de Rabobank.

De Rabobank heeft haar campagne in een iets ander jasje gestoken. Zo is de naam veranderd naar Rabo ClubSupport en het stemmen kan via de Rabobank. Wat wél hetzelfde is gebleven is dat het publiek bepaalt naar welke verenigingen en organisaties de beschikbaar gestelde gelden gaan én dat er alleen gestemd kan worden door leden van de Rabobank. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabobank.

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

U begrijpt dat meer stemmen, een groter sponsorbedrag betekent. Het spreekt dus voor zich dat wij heel graag ook uw stem willen! Het geld dat wij hopelijk mogen ontvangen uit deze sponsoractie willen wij gebruiken voor het uitvoeren van onze activiteiten, vervoer van ouderen naar dagopvang, sociaal eetcafe of ziekenhuis enz. en het bezoeken van eenzame ouderen met een klein presentje. (bloemen of bonbons) Ook verzorgen wij gezellige middagen waar ouderen bijeen kunnen komen.

Van 4 tot 25 oktober kon er gestemd worden.

Op 3 november ontvingen wij een cheque van €139,09 van de Rabobank.

raboclubactie cheque

Hartelijk dank voor uw stem,
Bestuur en vrijwilligers help een Handje.

Reacties zijn gesloten.